Bemutatkozás

Gépi földmunka Kedves Látogató, engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam családi vállalkozásunkat. 1990-ben két fő profillal kezdtük meg tevékenységünket. Egy darab 8 és egy darab 16 tonnás daruval dolgoztunk építkezéseken, és mentettük a közlekedési balesetekben szerencsétlenül járt autókat és gazdájukat. Ezzel egyidőben már végeztünk teljeskörű gépi földmunkákat is. Az idő haladtával rengeteg helyen tudtuk bizonyítani rátermedtségünket. Vállalkozásunk kezdetétől a mai napig számtalan kisebb és nagyobb referencia áll hátunk mögött, ügyfeleink maximális megelégedettségével.

Gépi földmunka Az évek során gépparkunk is folyamatosan fejlődött, fejlődik. A mai napon szolgáltatást tudunk nyújtani egy JCB 3CX-es rakodó géppel, egy Kubota minikotróval, egy Bobcat munkagéppel, két darab billenőplatós teherautóval, egy gréderrel, egy dózerrel és egy 16 tonnás daruval. A gépek mindegyikét szakképzett emberek kezelik, így kizárt a hiányos és pontatlan munkavégzés. Ügyfeleink kívánságait és megelégedettségét szemelőtt tartva igyekszünk a népes versenytábor minél előkelőbb helyezését elérni. Jelszavaink a precizitás, pontosság, igényesség, gyorsaság...

Gépi földmunka A fentebb említett két teherautóval nem csak a munkánk után hagyott piszkot takarítjuk el. Szolgáltatásaink közé tartozik még a közúti árufuvarozás is, mely elsősorban az ömlesztett áruk (murva, szén, kavics, homok, stb.), és a kis térfogatú egész rakományok (bútor, kisgép, fa, stb.) körére terjed ki.

Bizonyosodjon meg arról, hogy amit az imént olvasott, nem a szemfényvesztés meleg ágya, hanem - akár - az Ön véleménye is lehet.

Köszönettel: Sári István EV.